Machiaj

- De zi ( este un machiaj simplu, format din : fond de ten transparent, o pudra, cel mult 2 culori pentru pleoape – culori pale- , rimmel, un blush, si luciu de buze.)
- De seara ( este un machiaj mai puternic, format din :anticearcan, fond de ten, pudra, machiajul pleoapei o combinatie din mai multe culori îndraznete, tus, rimmel, gene false, blush pentru obraz si un ruj.
- Fantezie ( este o combinatie între un machiaj obisnuit si un desen artistic care sa formeze un ansamblu armonios lasând imaginatia libera.)
- De mirese ( care este un machiaj simplu dar dificil pentru ca presupune corectarea imperfectiunilor fara a fi observate si pastreaza impresia de natural, scotând în evidentatrasaturile frumoase.)
- De scena sau de televiziune ( este un machiaj mai pretentios si mai dificil pentru ca se tine seama de lumina puternica a reflectoarelor)

- Totala ( pictura pe tot corprul. Se executa numai cu produse speciale pentru machiajul corpului, produse care nu reprezinta riscuri deoarece contin numai substante naturale. Desenele se executa manual cu pensula si machiajul dureaza pâna la prima spalare.)

- Partiala ( pictura pe anumite portiuni ale coprului, iar restul corpului este îmbracat în haine care continua ideea de fantezie sugerata de desen.Se aplica si accesorii pentru a sublinia desenul imaginat si redat pe corp.)

La cerere se pot realiza machiaje si desene fantezie pentru petreceri si evenimente mondene, lansari de produse, târguri si evenimente promotionale.
Pot executa desene corporale care sa va reprezinte firma sau produsele lansate, inclusiv accesorii si coafura care de asemeni sa fie în legatura cu desenele create si produsele promovate de dumneavoastra.


Click pentru marire
Pictura interioara pentru spatii cu diverse utilitati ( gradinite, scoli, camere de copii – motive din desene animate sau adaptate cerintelor clientului, restaurante si alte spatii publice.)